15 Temmuz Ruhu Niğde’de Yaşatılacak

Niğde Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına düzenleyeceği etkinliklerin ilki 10 Temmuz (yarın) Ömer Halisdemir Meydanı’nda yapılacak.

Niğde Belediyesi hain kalkışmanın yıldönümünde 15 Temmuz ruhunu yeniden şahlandıracak birçok etkinliğe imza atacak. Anma etkinlikleri kapsamında 10 Temmuz’da Esat Kabaklı, 11 Temmuz Dursun Ali Erzincanlı, 12 Temmuz Serdar Tuncer, 13 Temmuz Uğur Işılak, 14 Temmuz Talha Bora Öge ve 15 Temmuz’da Ahmet Şafak milli birlik konseriyle Niğdelilerle buluşacak.

Tüm vatandaşları düzenlenecek etkinliklere davet eden Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “İnsanlık tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir direnişle vatan sevgisinin ne olduğunu tüm dünyaya gösteren kahraman yüz binler, o gecenin yıl dönümünde vatan şehitlerini yad edecek, gazilerimiz için dua edeceğiz” dedi.